Wunderbar

Wunderbar is een Restaurant gelegen aan Ratumsestraat 4 in Winterswijk.

Meer informatie over Wunderbar in Winterswijk

In het hart van Winterswijk vind je restaurant Wunderbar, waar je kunt genieten van heerlijk Duits eten en een gezellige sfeer. Ze bieden typisch Duitse gerechten, zoals schnitzels en spareribs, maar ook andere smakelijke gerechten. Het restaurant staat bekend om het warme welkom, goede service en lokale kwaliteitsproducten. Je hebt een prachtig uitzicht op de Markt en kunt in de zomer genieten op het terras. Daarnaast is er een ruime drank- en bierkaart, en een assortiment van de beste Duitse wijnen. Het doel van Wunderbar is om een geweldige ervaring te bieden op het gebied van eten, service en locatie.

Wil je weten wat Wunderbar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wunderbar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wunderbar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wunderbar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Wunderbar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wunderbar

Bezoekers bekeken ook