VanStreek Winterswijk

VanStreek Winterswijk is een Restaurant gelegen aan Notaristuin 10 in Winterswijk.

Meer informatie over VanStreek Winterswijk in Winterswijk

VanStreek is een concept dat bestaat uit een combinatie van horeca en retail in Winterswijk. Ze bieden een divers assortiment aan woon-, mode- en kinderaccessoires in hun winkel. In het horecagedeelte kun je genieten van koffie met huisgemaakte taart, belegde broodjes uit de streek en een uniek restaurantconcept met koks uit verschillende culturen. Daarnaast hebben ze ook een workshopruimte waar je je creativiteit kunt uiten. VanStreek is een totaalconcept dat je moet ervaren. De openingstijden van de winkel en horeca zijn hetzelfde, namelijk maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur. Je kunt online direct reserveren.

Wil je weten wat VanStreek Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VanStreek Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VanStreek Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VanStreek Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar VanStreek Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VanStreek Winterswijk

Bezoekers bekeken ook