De Gulle Smid

De Gulle Smid is een Restaurant gelegen aan Meester A.th. ten Houtenlaan 4 in Winterswijk.

Meer informatie over De Gulle Smid in Winterswijk

Op de site van De Gulle Smid vind je informatie over hun prachtige restaurant, dat al vijf jaar bestaat. Ondanks de moeilijke jaren voor de horeca, blijven ze verrassen met betaalbare gerechten en heerlijke drankjes in een sprookjesachtige omgeving. Ze bieden huisgerookte producten zoals ham, zalm, kip en eendenborstfilet, en hebben ook vegetarische gerechten. Daarnaast kunnen gasten roeien in de bootjes en kunnen kinderen genieten in de speeltuin. Met een gezellig team en een rustige sfeer is er veel mogelijk. In de zomermaanden is het aan te raden om van tevoren te reserveren. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 22.00 uur, met de keuken die geopend is vanaf 12.00 uur. Tussen 16.00 en 17.00 uur is alleen de borrelkaart beschikbaar.

Wil je weten wat De Gulle Smid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gulle Smid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gulle Smid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gulle Smid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar De Gulle Smid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gulle Smid

Bezoekers bekeken ook