Restaurant De Schoppe

Restaurant De Schoppe is een Restaurant gelegen aan Meenkmolenweg 23 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Restaurant De Schoppe in Winterswijk Miste

Restaurant De Schoppe in Winterswijk is een gezellig en sfeervol restaurant, gelegen aan de rand van vakantiepark De Twee Bruggen. Het restaurant is al sinds 1968 een populaire ontmoetingsplaats waar je kunt genieten van heerlijk eten, een borrel of een kop koffie met gebak. Het terras biedt uitzicht op de aangrenzende speeltuin, waar kinderen kunnen spelen terwijl je geniet van je maaltijd. Het restaurant is het hele jaar geopend en biedt voldoende parkeergelegenheid en toegankelijkheid voor rolstoelen en honden. Daarnaast is De Schoppe ook een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen en presentaties. Ook kun je hier terecht voor een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten. Wil je meer weten of reserveren, neem dan contact op via telefoonnummer 0543 565325.

Wil je weten wat Restaurant De Schoppe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant De Schoppe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant De Schoppe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant De Schoppe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Restaurant De Schoppe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant De Schoppe

Bezoekers bekeken ook