Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle

Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle is een Restaurant gelegen aan Meddoseweg 40 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle in Winterswijk Meddo

In het Sevink Abenteuerpark in Winterswijk kunnen kinderen zich zowel binnen als buiten vermaken in een veilige omgeving, terwijl volwassenen kunnen genieten van een borrel op het terras. Er is een nieuw restaurant geopend waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, zoals pannenkoeken en een burgundische grill. De keuken opent om 12.00 uur en het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Kinderen kunnen spelen op trampolines, klimnetten, glijbanen, go-karts en in een klimtoren met grote legoblokken en water- en zandplaatsen. Er zijn ook arrangementen beschikbaar voor kinderfeestjes en schoolreisjes. Het park is geschikt voor familiefeesten en bedrijfsuitjes, ongeacht het weer. Daarnaast is er een camping rondom het park.

Wil je weten wat Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pfannkuchen Restaurant und Indoorspielplatz Sevink Mühle

Bezoekers bekeken ook