Effe Anders

Effe Anders is een Restaurant gelegen aan Meddosestraat 3 in Winterswijk.

Meer informatie over Effe Anders in Winterswijk

In deze gezellige zaak genaamd "Effe Anders" in Winterswijk kun je sinds 2014 genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner. Opgericht door jonge ondernemers en met een enthousiast team, bieden zij een fijne plek met een huiskamersfeer waar iedereen welkom is. Ze verwelkomen je altijd met een glimlach en hopen dat je na je bezoek met een glimlach de deur uitloopt. Op de menukaart vind je bekende gerechten en smaken, maar dan met een twist. Alles is huisgemaakt, vers en origineel. Ze proberen je altijd blij te verrassen, of je nu komt voor ontbijt, lunch, koffie, gebak, wijn, high tea, diner of een borrelplank. Daarnaast bieden ze vegetarische en plantaardige opties, biologische wijnen, koffie en thee en gaan ze bewust om met voedselverspilling. Je kunt ze vinden op Meddosestraat 3 in Winterswijk.

Wil je weten wat Effe Anders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Effe Anders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Effe Anders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Effe Anders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Effe Anders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Effe Anders

Bezoekers bekeken ook