Berenschot's Watermolen

Berenschot's Watermolen is een Restaurant gelegen aan Wooldseweg 74 in Woold.

Meer informatie over Berenschot's Watermolen in Woold

Berenschot's Watermolen is een idyllische plek in de Achterhoek waar je kunt uitrusten na een wandeling of fietstocht. Het restaurant is omringd door prachtige wandel- en fietsroutes die aansluiten op het gebied. Je kunt je auto parkeren op de grote parkeerplaats en beginnen met een kop koffie en gebak van de lokale bakkerij. Het restaurant biedt diverse lekkernijen, zoals gebak van de Cakebar, een zelf samengestelde lunch in de Lunchbar, en een High Tea met hartige en zoete hapjes. De watermolen ligt aan de rand van Natuurgebied de Bekendelle en er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving. De openingstijden variëren per seizoen. Kom langs en ontdek deze prachtige plek in de Achterhoek!

Wil je weten wat Berenschot's Watermolen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Berenschot's Watermolen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Berenschot's Watermolen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Berenschot's Watermolen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Berenschot's Watermolen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Berenschot’s Watermolen

Bezoekers bekeken ook