‘t Weurden

‘t Weurden is een Restaurant gelegen aan Weurden 1 in Winterswijk.

Meer informatie over ‘t Weurden in Winterswijk

Bij 't Weurden in Winterswijk kun je genieten van traditioneel eten met een vernieuwende touch. Ze staan bekend om hun unieke gerechten en drankjes, zoals huisgemaakte appeltaart en het beroemde Achterhoekspotje. Daarnaast bieden ze ook de perfecte setting voor speciale gelegenheden in De Hilde, waar het enthousiaste team van Café 't Weurden je helpt bij het creëren van jouw perfecte feest. Wat het café echt bijzonder maakt, is hun oprechte interesse in de gasten. Ze gaan verder dan alleen het opnemen van bestellingen en bieden een warme gemeenschap waarin je je welkom voelt. Het café is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur en op woensdag en zaterdag vanaf 11:00 uur.© 2023 Copyright Het Weurden.

Wil je weten wat ‘t Weurden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ‘t Weurden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ‘t Weurden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ‘t Weurden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar ‘t Weurden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ‘t Weurden

Bezoekers bekeken ook