Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk

Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk is een Restaurant gelegen aan Markt 36 in Winterswijk.

Meer informatie over Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk in Winterswijk

Bij YOY FoodBar draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor gasten. Met maandelijkse activiteiten zoals karaoke avonden en sport op groot scherm, bieden ze entertainment voor iedereen. In hun cocktailbar streven ze naar perfectie in elke cocktail die ze serveren. Of je nu houdt van klassiekers zoals de Mojito en de Pornstar Martini of liever avontuurlijk bent met hun eigen creaties, elke slok is een genot. Ze bieden ook een cocktailworkshop aan, waar je kunt leren mixen en shaken. Daarnaast kun je bij YOY FoodBar ook de ruimte afhuren voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of bedrijfsfeesten.

Wil je weten wat Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streetfood Caffé Las Fritas Winterswijk

Bezoekers bekeken ook