Doopsgezinde kerk

Doopsgezinde kerk is een Kerk gelegen aan Torenstraat 4 in Winterswijk.

Meer informatie over Doopsgezinde kerk in Winterswijk

De doopsgezinde gemeente Winterswijk is een ondogmatische geloofsgemeenschap waarin geloven heel persoonlijk is. Niemand kan voorschrijven of verwoorden wat geloof inhoudt. De gemeente moedigt haar leden aan om hun eigen geloofsbelijdenis te schrijven en te verwoorden voordat ze op volwassen leeftijd gedoopt worden. Het is echter niet verplicht om gedoopt te zijn om deel te kunnen nemen aan de gemeente. De gemeente is op zoek naar nieuwe vormen van gemeente-zijn en iedereen die zich thuis voelt is welkom.

Wil je weten wat Doopsgezinde kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doopsgezinde kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doopsgezinde kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doopsgezinde kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Doopsgezinde kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doopsgezinde kerk

Bezoekers bekeken ook