LIFE Winterswijk

LIFE Winterswijk is een Kerk gelegen aan Jeugdkerkstraat 12 in Winterswijk.

Meer informatie over LIFE Winterswijk in Winterswijk

Op de website van gemeente Life Winterswijk worden zondagochtend samenkomsten gehouden in hun gebouw, maar deze worden ook live gestreamd via YouTube. De samenkomsten beginnen om 10.30 uur en het bezoekadres is Jeugdkerkstraat 12, Jeugdkerk/Balinkes. Het jaarthema voor 2023 is "LIFE IS ___________". Daarnaast worden er connectgroepen aangeboden, waar mensen regelmatig samenkomen om te groeien in hun relatie met God en met elkaar. Deze bijeenkomsten vinden plaats bij gemeenteleden thuis, waar er gezongen wordt, stukjes uit de Bijbel worden gedeeld, ervaringen worden gedeeld en er ruimte is voor gebed. Als je geïnteresseerd bent in deelname aan een connectgroep of meer informatie wilt, kun je een e-mail sturen naar info@lifewinterswijk.nl onder vermelding van Connectgroepen.

Wil je weten wat LIFE Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LIFE Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LIFE Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LIFE Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar LIFE Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LIFE Winterswijk

Bezoekers bekeken ook