Zonnebrinkkerk

Zonnebrinkkerk is een Kerk gelegen aan Zonnebrink 61 in Winterswijk.

Meer informatie over Zonnebrinkkerk in Winterswijk

De Protestantse Gemeente in Winterswijk streeft ernaar om een diverse, missionaire en diaconale gemeente te zijn. Ze willen openstaan voor moderne cultuur en betrokken zijn bij de samenleving. De gemeente biedt een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen helpen bij het vinden van zin en houvast. Het Woord van God speelt hierbij een belangrijke rol, en de gemeente voelt zich geraakt door Gods liefde en geïnspireerd door Jezus Christus. Daarnaast kunnen mensen de kerkdiensten beluisteren of bekijken via de website, en is er een overzicht van de komende kerkdiensten beschikbaar. In het nieuws wordt er aandacht besteed aan een evenement genaamd "Mozart's Requiem, goddelijk of geniaal?", dat zal plaatsvinden op dinsdag 7 november 2023 in de Doopsgezinde Kerk.

Wil je weten wat Zonnebrinkkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zonnebrinkkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zonnebrinkkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zonnebrinkkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Zonnebrinkkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zonnebrinkkerk

Bezoekers bekeken ook