Go-Round by Mirte

Go-Round by Mirte is een Personal trainer gelegen aan Buys Ballotstraat 4 in Winterswijk.

Meer informatie over Go-Round by Mirte in Winterswijk

Mirte is de oprichter en coach van GO Round, haar eigen bedrijf dat ze in 2020 is gestart. Ze biedt een scala aan lessen aan en helpt mensen om hun fysieke en mentale doelen te bereiken. Mirte gelooft dat sporten en bewegen essentieel zijn voor het behouden van een goede mentale mindset, vooral in moeilijke tijden. Ze biedt ook personal training, duo personal training en small group training aan. Mirte heeft veel ervaring in de sportwereld, waaronder topsport tennis en een opleiding tot fysiotherapeut. Ze heeft ook ervaring als clubmanager en heeft zich gespecialiseerd in personal training. Klanten zijn enthousiast over haar coaching en motivatie. Als je klaar bent om samen met Mirte de strijd aan te gaan, kun je contact opnemen met haar via WhatsApp.

Wil je weten wat Go-Round by Mirte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Go-Round by Mirte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Go-Round by Mirte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Go-Round by Mirte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Go-Round by Mirte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Go-Round by Mirte

Bezoekers bekeken ook