WillekeKremer

WillekeKremer is een Personal trainer gelegen aan Frerikshof 9 in Winterswijk.

Meer informatie over WillekeKremer in Winterswijk

Willeke is een personal trainer en coach die mensen helpt om in beweging te komen en hun doelstellingen te behalen. Ze heeft brede ervaring in de fitnessbranche en biedt training en coaching aan voor zowel beginners als ervaren sporters. Naast training helpt ze ook bij het realiseren van doelstellingen zoals een vitaler lichaam, gewichtsverlies en leefstijl aanpassingen. Daarnaast biedt Willeke ook online programma's aan, zoals CoSta en Yin Yoga, waar je vanuit huis aan je core en conditie kunt werken. Yin Yoga is een rustige vorm van yoga die ontspanning, mobiliteit en versoepeling van bindweefsel bevordert. Willeke begeleidt haar klanten op een enthousiaste en liefdevolle manier om goed voor zichzelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal. Je kunt contact met haar opnemen via telefoon of e-mail om meer informatie te krijgen of je aan te melden voor haar nieuwsbrief.

Wil je weten wat WillekeKremer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WillekeKremer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WillekeKremer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WillekeKremer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar WillekeKremer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WillekeKremer

Bezoekers bekeken ook