Hochrath Wonen & Slapen

Hochrath Wonen & Slapen is een Woonwinkel gelegen aan Europark 13 in Winterswijk.

Meer informatie over Hochrath Wonen & Slapen in Winterswijk

Hochrath wonen & slapen is een toonaangevende winkel op het gebied van wonen en slapen. Met meer dan 100 jaar ervaring bieden ze kwaliteit en service. Hun collectie meubelen, vloeren, gordijnen, binnenzonwering en woonaccessoires is ruim en eigentijds. Ze hebben leuke kleinmeubelen voor elke woonstijl. Ook hebben ze een breed assortiment aan woonaccessoires waarmee je de sfeer in je huis kunt bepalen. Ze bieden ook Painting the Past verf aan, met een unieke uitstraling. Daarnaast hebben ze ervaring in het aanleggen van vloeren en bieden ze diverse soorten raambekleding aan. Je kunt ook referenties bekijken van hun projecten en ze hebben regelmatig aanbiedingen op het gebied van wonen en slapen. Dus of je nu nieuwe gordijnen, meubelen, woonaccessoires, een nieuwe vloer of een nieuw bed nodig hebt, bij Hochrath wonen & slapen ben je aan het juiste adres.

Wil je weten wat Hochrath Wonen & Slapen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hochrath Wonen & Slapen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hochrath Wonen & Slapen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hochrath Wonen & Slapen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Hochrath Wonen & Slapen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hochrath Wonen & Slapen

Bezoekers bekeken ook