Xenos Winterswijk

Xenos Winterswijk is een Woonwinkel gelegen aan Wooldstraat 37 in Winterswijk.

Meer informatie over Xenos Winterswijk in Winterswijk

Bij Xenos vind je verrassende en voordelige producten om het thuis gezellig te maken. Met bijna 150 filialen in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Xenos begon als onderdeel van de kruideniersformule P. de Gruyter & zn. en importeerde artikelen uit China en India die nog nergens anders te vinden waren. Nu is Xenos uitgegroeid tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar je de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen kunt vinden. Het distributiecentrum in Waalwijk zorgt ervoor dat de filialen dagelijks worden bevoorraad met nieuwe producten. Naast de fysieke winkels kun je ook online shoppen bij Xenos. De klantenservice is telefonisch bereikbaar en je kunt ook contact opnemen via het contactformulier. Daarnaast kun je via de website een Xenos winkel in de buurt zoeken. Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste online bestelling. Volg Xenos ook op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Xenos Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Xenos Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Xenos Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Xenos Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Xenos Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Xenos Winterswijk

Bezoekers bekeken ook