Leen Bakker

Leen Bakker is een Woonwinkel gelegen aan Europalaan 109 in Winterswijk.

Meer informatie over Leen Bakker in Winterswijk

Bij Leen Bakker kun je terecht voor allerlei meubels en accessoires om je huis in te richten. Ze hebben een uitgebreid assortiment, van banken en stoelen tot gordijnen en raamdecoratie. Je kunt ook persoonlijk advies krijgen voor je raambekleding en er is een inmeetservice beschikbaar. Daarnaast kun je inspiratie opdoen en de nieuwste woontrends bekijken. Leen Bakker heeft ook een fanbase, waar mensen hun interieur delen met #leenbakker. Op dit moment zijn er drie uitgelichte woontrends: Warm Wonen, Retro Wonen en Wonen in Blauw. Er is ook een feestcollectie en verschillende andere kleurrijke en stijlvolle opties om uit te kiezen. Als je je aanmeldt, krijg je € 5,- korting op je volgende bestelling. Leen Bakker heeft ook een klantenservice die klaar staat om te helpen en er zijn winkels door het hele land.

Wil je weten wat Leen Bakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Leen Bakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Leen Bakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leen Bakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Leen Bakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Leen Bakker

Bezoekers bekeken ook