Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen

Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen is een Yogastudio gelegen aan Beatrixpark 26-a in Winterswijk.

Meer informatie over Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen in Winterswijk

Samenvatting: In de drukte van het moderne leven vergeten we vaak het belang van ontspanning. Ontspanning is essentieel voor het herstellen van ons evenwicht, het vergroten van veerkracht en het ervaren van vervulling in het leven. Het biedt de ruimte om tot rust te komen, gedachten te kalmeren en stress los te laten. Ontspanning is niet alleen een moment van verlichting, maar ook een investering in onze gezondheid, geluk en toekomst. Bij Mariebo kun je terecht voor (sport)massages, ademcoaching en bevallingstraining. De massages zijn afgestemd op individuele behoeften en helpen bij het herstellen van balans in lichaam en geest. Daarnaast biedt Mariebo ademcoaching aan, waarbij de verbonden ademhaling wordt gebruikt om contact te maken met het onderbewustzijn. Tot slot is er een training voor partners om hen te leren signalen te herkennen tijdens de bevalling, zodat ze kunnen bijsturen en coachen.

Wil je weten wat Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mariebo Yoga, massage, coaching en bevallingstrainingen

Bezoekers bekeken ook