Yogastudio Rebecca

Yogastudio Rebecca is een Yogastudio gelegen aan Ratumsestraat 45-1 in Winterswijk.

Meer informatie over Yogastudio Rebecca in Winterswijk

Ik bied hatha yoga aan, waarbij lichamelijke houdingen en bewuste ademhaling worden gebruikt om de geest tot rust te brengen en stress los te laten. Mijn yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen en bestaan uit kleine groepen van maximaal acht personen. Daarnaast bied ik ook stoel yoga aan voor ouderen die niet meer op een yoga mat kunnen, maar wel graag de voordelen van yoga willen ervaren. Stoel yoga richt zich op het soepeler maken van spieren en gewrichten en verbetering van concentratie en motoriek. Chi qong, ook wel de yoga van China genoemd, is een vorm van yoga die staande vloeiende bewegingen beoefent om het lichaam fit en de geest ontspannen te houden. Yoga nidra is een ontspanningsmethode die helpt om spanningen los te laten en bevordert slaap, concentratie en algehele gezondheid. Ten slotte bied ik ook critical alignment aan, een vorm van yoga waarbij extra aandacht wordt besteed aan houding en beweging. Mijn lessen worden gegeven in blokken van 6 wekelijkse lessen. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact met mij opnemen via mijn website.

Wil je weten wat Yogastudio Rebecca verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogastudio Rebecca of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogastudio Rebecca? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Rebecca het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Yogastudio Rebecca reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogastudio Rebecca

Bezoekers bekeken ook