Studio-Salena

Studio-Salena is een Yogastudio gelegen aan Sambergweg 4 in Winterswijk.

Meer informatie over Studio-Salena in Winterswijk

In Studio Salena werkt Salena als Transformational Cupping® Therapeut. Deze therapie heeft helende effecten op lichaam en geest en zorgt ervoor dat je je letterlijk en figuurlijk beter in je vel voelt. Alles komt weer in balans en je huid gaat weer stralen. Salena deelt haar liefde voor deze therapie en benadrukt dat het groeien van intuïtie door zelfkennis leidt tot innerlijke wijsheid. Je kunt Studio Salena volgen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws via Instagram, waar je ook foto's kunt delen en taggen met #studiosalena.

Wil je weten wat Studio-Salena verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Studio-Salena of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Studio-Salena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio-Salena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Studio-Salena reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Studio-Salena

Bezoekers bekeken ook