Penta Winterswijk

Penta Winterswijk is een Sportclub gelegen aan Parallelweg 9 in Winterswijk.

Meer informatie over Penta Winterswijk in Winterswijk

Penta Winterswijk is de grootste binnensportvereniging in Winterswijk en biedt een breed scala aan sportactiviteiten aan. De gym-sport wordt gebruikt om kinderen vaardiger te maken en stimuleert coördinatie, motorische ontwikkeling en fysieke controle. Voor jonge kinderen zijn er ouder/kind en peuter/kleuter lessen, terwijl oudere kinderen kunnen kiezen voor recreatief turnen. Ook zijn er groepen voor senioren, zoals gymnastiekgroepen, conditietraining en bewegen op muziek. Acro-gymnastiek is een andere optie waar kinderen jong mee kunnen beginnen. Daarnaast biedt Penta Winterswijk ook danslessen aan, met een afdeling in Groenlo. Vanaf 2019 biedt de vereniging ook sportactiviteiten aan voor (ex-)hartpatiënten. Deze lessen worden regionaal gegeven in Winterswijk, Aalten en Lichtenvoorde. Penta Winterswijk is een bekende en gerenommeerde vereniging met een divers aanbod van sporten en lessen in de regio.

Wil je weten wat Penta Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Penta Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Penta Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Penta Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Penta Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Penta Winterswijk

Bezoekers bekeken ook