Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko

Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko is een Sportclub gelegen aan Jaspersweg 9 in Winterswijk.

Meer informatie over Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko in Winterswijk

Het schoolkorfbaltoernooi van 2022 heeft zijn programma online staan op de website van korfbalvereniging Wiko. Het toernooi is leuk voor jong en oud en iedereen kan deelnemen. Het programmaboekje bevat alle informatie over de wedstrijden en de tijden waarop ze gespeeld worden. Deelnemers kunnen hierop klikken om het boekje te bekijken. Het is een geweldige kans voor scholen en leerlingen om deel te nemen aan een sportief evenement en plezier te hebben met korfbal.

Wil je weten wat Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winterswijkse korfbal vereniging kv-wiko

Bezoekers bekeken ook