t Paardeweitje

t Paardeweitje is een Kampeerterrein gelegen aan Waliënsestraat 135 in Winterswijk.

Meer informatie over t Paardeweitje in Winterswijk

Camping 't Paardeweitje is een mini-camping gelegen in een bosrijke omgeving in het buitengebied van Winterswijk in de Achterhoek. De boerderij waarop de camping zich bevindt, is al sinds 1300 in bezit van de familie Samberg en functioneert tevens als melkveebedrijf met een stalhouderij. De camping is ideaal gelegen, vlakbij het dorp Winterswijk en recreatiegebied 't Hilgelo. Met name senioren kunnen hier genieten van rust en ruimte, aangezien het kampeerterrein prachtig gelegen is en voldoende privacy biedt. Bovendien zijn er winkels op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen en is de centrale ligging van de camping een uitstekend startpunt voor wandel- en fietsplezier. Astrid en Wim heten iedereen van harte welkom op Camping 't Paardeweitje.

Wil je weten wat t Paardeweitje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Paardeweitje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Paardeweitje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Paardeweitje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar t Paardeweitje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Paardeweitje

Bezoekers bekeken ook