B&B De Maalderi-je

B&B De Maalderi-je is een Bed & Breakfast gelegen aan Misterweg 57A in Winterswijk.

Meer informatie over B&B De Maalderi-je in Winterswijk

Ik ben Sandra Veerkamp, de gastvrouw van B&B De Maalderi-je in Winterswijk. Samen met mijn man Herwin woon ik sinds 2007 in dit karakteristieke pand, dat vroeger bekend stond als 'Maas de Mölle'. Het was oorspronkelijk de woning van de molenaar, met een pakhuis eraan vast. Nu de kinderen het huis uit zijn, hebben wij de mogelijkheid om op de eerste verdieping een gastenverblijf te creëren. Onze B&B staat bekend om de ongedwongen, gemoedelijke en gastvrije sfeer. Voor reserveringen en onze contactgegevens kunt u snel navigeren op onze website.

Wil je weten wat B&B De Maalderi-je verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B&B De Maalderi-je of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B&B De Maalderi-je? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B&B De Maalderi-je het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar B&B De Maalderi-je reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B&B De Maalderi-je

Bezoekers bekeken ook