Gewoon Ineke

Gewoon Ineke is een Kapper gelegen aan Haverkampstegge 10 in Kotten.

Meer informatie over Gewoon Ineke in Kotten

Na jarenlang bij Kapsalon Wiggers te hebben gewerkt, moest de salon op 31 december 2020 sluiten vanwege de coronamaatregelen. Maar op 3 maart 2021 opende Ineke haar eigen salon aan de Haverkampstegge 10 in Winterswijk-Kotten. In haar salon is het hele gezin welkom, van jong tot oud, voor allerlei kapsels zoals lang haar, kort gedekt, kleuringen en permanente behandelingen. Je kunt een afspraak maken door contact op te nemen via telefoonnummer 06 - 13 97 87 76 of door het contactformulier op de website te gebruiken. Ineke kijkt ernaar uit om je in haar salon te ontvangen.

Wil je weten wat Gewoon Ineke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gewoon Ineke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gewoon Ineke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gewoon Ineke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Gewoon Ineke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gewoon Ineke

Bezoekers bekeken ook