Kappershuis De Vries

Kappershuis De Vries is een Kapper gelegen aan Ratumsestraat 94 in Winterswijk.

Meer informatie over Kappershuis De Vries in Winterswijk

Kappershuis de Vries is een kapperszaak gevestigd in Winterswijk, Nederland. Ze zijn al jarenlang bekend door heel Nederland en staan garant voor kwaliteit en service. Bij Kappershuis de Vries kunt u terecht voor knippen, kleuren, CURLSYS-behandelingen en seminars. Ze zijn gecertificeerd op het gebied van CURLSYS en mogen het revolutionaire krullenknip concept van Brian McLean gebruiken. Het team van Kappershuis de Vries bestaat uit specialisten op het gebied van CURLSYS, Supercurl, kleuren, knippen en extensions. Jeroen de Vries is het aanspreekpunt voor de CURLSYS seminars in Nederland. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen. Volg Kappershuis de Vries op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Kappershuis De Vries verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kappershuis De Vries of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kappershuis De Vries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kappershuis De Vries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Kappershuis De Vries reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kappershuis De Vries

Bezoekers bekeken ook