Roerdinkhof mini-camping

Roerdinkhof mini-camping is een Kampeerterrein gelegen aan Roerdinkweg 3 in Woold.

Meer informatie over Roerdinkhof mini-camping in Woold

Welkom bij de Roerdinkhof, een prachtig landgoed gelegen in het oosten van de Achterhoek, op slechts 500 meter van de Duitse grens. Op dit eeuwenoude Rijks monumentale Scholtengoed Roerdink vindt u verschillende accommodaties, waaronder 10 hotelkamers, een mini-camping met 25 rustige plaatsen, een knus vakantiehuisje en 2 groepsaccommodaties. Ook is er een boerderijrestaurant waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Het landgoed is omgeven door prachtige bossen en weilanden, waar u vaak wilde dieren kunt spotten. Het restaurant is het hele jaar geopend en we heten u graag welkom op ons mooie landgoed in Winterswijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met eigenaar Gerhard Huetink via info@roerdinkhof.nl of telefonisch op 0543 564 586.

Wil je weten wat Roerdinkhof mini-camping verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roerdinkhof mini-camping of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roerdinkhof mini-camping? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roerdinkhof mini-camping het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Roerdinkhof mini-camping reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roerdinkhof mini-camping

Bezoekers bekeken ook