Huisartsen Boer Balink

Huisartsen Boer Balink is een Huisarts gelegen aan Gasthuisstraat 93 in Winterswijk.

Meer informatie over Huisartsen Boer Balink in Winterswijk

De huisartsenpraktijk Boer Balink heeft verschillende belangrijke mededelingen. Ten eerste kunnen de griepprikken dit jaar gehaald worden op donderdag 9 november in theater De Storm in Winterswijk. Uitnodigingsbrieven hiervoor zullen in week 42/43 worden verstuurd. Verder is er een huisarts in opleiding genaamd mw. N. Prins die op maandag, dinsdag en vrijdag werkt, en één dag per week heeft ze een terugkom-dag voor haar studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast heeft de huisartsenpraktijk tijdelijk twee flexkantoren naast de praktijk geplaatst om de beschikbare werkruimte uit te breiden. Het kan dus voorkomen dat een consult in een flexkantoor plaatsvindt. Verder wordt er verzocht een mondmasker te dragen bij het betreden van de huisartsenpraktijk als men bepaalde klachten heeft. Voor spoedeisende klachten buiten openingstijden kan men terecht bij de huisartsenpost Oost-Achterhoek. De praktijk is rolstoelvriendelijk en er is ruime parkeergelegenheid. De openingstijden zijn afhankelijk van de dag en er is een mogelijkheid om online gezondheidszaken te regelen via MijnGezondheid.net. Verder zijn er verschillende medewerkers werkzaam in de praktijk en kunnen patiënten deelnemen aan een enquête om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Voor specifieke medische informatie wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisartsen Boer Balink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Boer Balink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Boer Balink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Boer Balink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Huisartsen Boer Balink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Boer Balink

Bezoekers bekeken ook