Huisartsenpraktijk SD van Noort

Huisartsenpraktijk SD van Noort is een Huisarts gelegen aan Korenstraat 9 in Winterswijk.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk SD van Noort in Winterswijk

Welkom bij huisartsenpraktijk S.D. van Noort. Op deze website vindt u meer informatie over onze praktijk. Dr. S.D. van Noort is de huisarts in de praktijk, aanwezig gedurende vier dagen per week. Op woensdag werkt Dr. A. van Oudvorst als waarnemend huisarts. Daarnaast zijn er drie assistenten en verschillende professionals werkzaam, zoals een POH-somatiek, POH-GGZ, POH-ouderenzorg en een POH-jeugd. De jaarlijkse griepprik wordt gegeven op donderdag 16 november 2023 in de praktijk aan de Korenstraat 9. Voor telefonisch contact gelden aangepaste tijden, waarbij afspraken tussen 08:00 en 12:00 uur kunnen worden gemaakt en 's middags alleen voor dringende zaken. Via MijnGezondheid.net kunt u online gezondheidszaken regelen, zoals afspraken maken, medicijnen bestellen en uw medisch dossier bekijken. Let op, tijdens praktijkvakanties is deze functie tijdelijk uitgeschakeld. Voor actuele informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar thuisarts.nl en het RIVM. Openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk SD van Noort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk SD van Noort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk SD van Noort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk SD van Noort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Huisartsenpraktijk SD van Noort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk SD van Noort

Bezoekers bekeken ook