Stichting 't Manschot

Stichting 't Manschot is een Huisarts gelegen aan Vredensestraat 26 in Winterswijk.

Meer informatie over Stichting 't Manschot in Winterswijk

Op donderdag 9 november vindt de griepvaccinatie plaats in de Zonnebrink kerk in Winterswijk. Alle patiënten die hiervoor in aanmerking komen, ontvangen begin oktober een uitnodigingsbrief. Het is belangrijk om deze brief mee te nemen naar de afspraak en om het tijdschema in de uitnodiging te volgen. De griepvaccinatie is gratis en wordt in de bovenarm gegeven, dus het is handig om kleren te dragen waarbij de bovenarm gemakkelijk bloot kan worden gemaakt. Als je hoestklachten hebt, wordt gevraagd om een mondkapje te dragen. Er zijn mogelijke bijwerkingen zoals pijn en roodheid op de prikplek, maar dit is normaal en betekent dat je lichaam afweer opbouwt tegen griep. Voor meer informatie kun je terecht op www.rivm.nl/griepprik of www.thuisarts.nl/griep, of contact opnemen met de huisartsenpraktijk. Daarnaast kunnen mensen die geboren zijn in 1963 of eerder een persoonlijke uitnodiging per post verwachten voor de coronavaccinatie. Voor mensen geboren tussen 1964 en 2005 is er geen brief, maar zij kunnen zelf een afspraak maken. Verder is het mogelijk om je per 1 juli 2023 in te schrijven bij een huisartsenpraktijk in Winterswijk, waarbij huisartsenpraktijk Boer Balink het coördinatiepunt is. In geval van spoed moet je 112 bellen, maar als je snel een arts nodig hebt, kun je op werkdagen overdag.

Wil je weten wat Stichting 't Manschot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting 't Manschot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting 't Manschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting 't Manschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Stichting 't Manschot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting ’t Manschot

Bezoekers bekeken ook