Spoedpost Huisartsen Winterswijk

Spoedpost Huisartsen Winterswijk is een Huisarts gelegen aan Beatrixpark 1 in Winterswijk.

Meer informatie over Spoedpost Huisartsen Winterswijk in Winterswijk

Spoedpost Huisartsen Winterswijk is een spoedpost waar patiënten terecht kunnen met levensbedreigende situaties. Als er direct medische hulp nodig is, wordt geadviseerd om altijd eerst 112 te bellen. Voordat er gebeld wordt, kan de patiënt binnen 1 minuut bepalen of een bezoek aan de dokter nodig is en kan er direct advies gegeven worden. Het is belangrijk om bij het bellen altijd de legitimatie (BSN) en het medicatieoverzicht bij de hand te hebben. Op de spoedpost kunnen onder andere behandelingen worden gegeven voor blaasontsteking, koorts bij kinderen, hooikoorts, keelpijn, buikpijn en insectenbeten. De openingstijden van de spoedpost zijn van maandag tot en met vrijdag van 17:00 tot 08:00 uur en gedurende 24 uur op zaterdag, zondag en nationale feestdagen. Een afspraak maken is vereist om op de spoedpost ontvangen te worden. Het is belangrijk dat patiënten hun ervaringen delen in de patiënten enquête, omdat dit van essentieel belang is voor de zorg.

Wil je weten wat Spoedpost Huisartsen Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Spoedpost Huisartsen Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Spoedpost Huisartsen Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spoedpost Huisartsen Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Spoedpost Huisartsen Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Spoedpost Huisartsen Winterswijk

Bezoekers bekeken ook