V.O.F. Den Tappen

V.O.F. Den Tappen is een Restaurant gelegen aan Misterweg 211 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over V.O.F. Den Tappen in Winterswijk Miste

Café Den Tappen is een gezellige ontmoetingsplek in Winterswijk waar jong en oud samenkomen. Het café biedt de mogelijkheid om te genieten van een kop koffie, een borrel, lunch of diner. Daarnaast is er ook ruimte voor grotere groepen tot 300 personen, ideaal voor vergaderingen of feesten. Het café is tevens de ontmoetingsplek voor lokale verenigingen, zoals voetbalclub vv MEC, de plaatselijke schietvereniging, toneelvereniging OBK en de vereniging Volksfeest. Voor een gezellige afsluiting van de dag kun je terecht in het café voor een lekker biertje, borrel of kop koffie. Wil je weten waar het café zich bevindt? Bekijk dan de routebeschrijving op de website. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door Café Den Tappen te volgen op Facebook.

Wil je weten wat V.O.F. Den Tappen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Den Tappen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Den Tappen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Den Tappen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar V.O.F. Den Tappen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Den Tappen

Bezoekers bekeken ook